Recollida de signatures contra el canvi climàtic

Dissabte s'inicia una campanya per reclamar un acord internacional a la cimera de Copenhaguen


L'entitat Intermón Oxfam, amb el suport de la Regidoria de Cooperació i Solidaritat de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, promou la campanya Sabem qui s'està carregant el clima, que tindrà lloc entre el 21 i el 27 de novembre. La campanya se centra en una recollida de signatures per pressionar els països rics perquè signin un acord per frenar el canvi climàtic.

El tret de sortida de la campanya serà aquest dissabte, 21 de novembre. Una figura simbòlica se situarà a la cruïlla entre la rambla Principal i l'avinguda de Francesc Macià, per marcar el punt de recollida de signatures. Tant dissabte com diumenge, a partir de les 12 h la mobilització s'acompanyarà també d'una batucada. Durant la setmana la recollida de signatures s'efectuarà en el mateix indret entre les 18 i les 20 h, a càrrec de persones voluntàries.

L'objectiu de la campanya és recollir el màxim suport per reclamar un acord internacional per reduir les emissions contaminants responsables del canvi climàtic a nivell mundial. Aquest compromís s'ha de negociar en la cimera de Copenhaguen que se celebrarà del 7 al 18 de desembre, i substituirà l'actual Protocol de Kyoto.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Volem recollir en aquest blog el major nombre possible d'activitats i/o projectes que es duen a terme en la nostra comarca del Garraf i més enllà i que estan enmarcades en els objectius de la DIVERSITAT, la SOSTENIBILITAT i la PAU. Creiem que aquests eixos són els necessaris per poder avançar vers una societat més EQUITATIVA, PARTICIPATIVA I SOSTENIBLE i que està en les nostres mans el fer-ho possible. Us encoratjem a participar també en aquest procés i amb aquesta web.