L’Hospital Residència Sant Camil funciona amb energia 100% renovable

fdg/ Carles Castro | Plaques fotovoltaiquesAixí ho certifica l’informe anual de la Comisión Nacional de la Energía

L’aposta per les energies netes és un fet al Consorci Sanitari del Garraf i en aquests moments es treballa per tal que tots els centres que en formen part funcionin amb energies netes



Font de la informació: Vilanova Digital - 29/11/2009
fdg/ Carles Castro | Plaques fotovoltaiques

El Consorci Sanitari del Garraf ha rebut una acreditació conforme l’energia que va utilitzar al centre de Sant Camil durant tot l’any 2008 ha estat d’origen 100% renovable.

Aquesta acreditació, emesa per l’empresa de subministrament Centrica Energia, s’ha concedit gràcies als resultats constats en l’informe anual de la Comissió Nacional de l’Energia (CNE).

L’aposta per les renovables demostra el compromís social del Consorci amb el medi ambient i vol ser un pas cap a una major implantació de mesures que contribueixin a fomentar la sostenibilitat, com ara les aixetes amb temporitzador. En aquests moments s’està treballant per tal que tots els centres que formen part del CSG funcionin amb energia elèctrica procedent de fonts renovables, tal i com es fa ja al centre de Sant Camil.

FONT: http://www.vilanovadigital.com/espais/actualitat/article.asp?IdArticulo=25357

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Volem recollir en aquest blog el major nombre possible d'activitats i/o projectes que es duen a terme en la nostra comarca del Garraf i més enllà i que estan enmarcades en els objectius de la DIVERSITAT, la SOSTENIBILITAT i la PAU. Creiem que aquests eixos són els necessaris per poder avançar vers una societat més EQUITATIVA, PARTICIPATIVA I SOSTENIBLE i que està en les nostres mans el fer-ho possible. Us encoratjem a participar també en aquest procés i amb aquesta web.