El diari 'The New York Times' dedica un reportatge a VNG

 Al port de VNG hi poden atracar iots de més de 80 metres d'eslora     ES UNA BONA NOTÍCIA?

Al port de VNG hi poden atracar iots de més de 80 metres d'eslora

suposa guanys locals? 
L'edició del prestigiós diari nord-americà 'The New York Times' d'aquest dimarts 22 de març dedicava a les seves pàgines de 'Moda i Estil' una àmplia informació a Vilanova i la Geltrú i a l'èxit de 'Vilanova Grand Marina' com a punt d'estada i atracament de iots de més de 80 metres d'eslora. 

Aquest diari comparava la nostra ciutat amb Sant Tropez, Cannes i Monte Carlo com el port del Mediterrani per a alguns dels iots més luxosos. També destaca la informació la proximitat de VNG a Barcelona, ciutat que ha registrat un notable augment com a punt de concentració (hub) dels iots de luxe de l'oest de la Mediterrània, un cop aquests vaixells retornen del Carib per preparar els mesos d'estiu al Mediterrani. Entre els aspectes assenyalats, destaca el fet que Vilanova Gran Marina ja va ser concebut en origen com un port tècnicament dissenyat en la seva totalitat per donar resposta a les necessitats d'aquests grans iots. 

Aquest reportatge especial signat per Kristen McTighe posa de relleu la importància del sector turístic i en especial l'oportunitat de negoci que representa el port per a la nostra ciutat. 


font: http://www.vilanova.cat/jsp/noticies/detall.jsp?id=94950080

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Volem recollir en aquest blog el major nombre possible d'activitats i/o projectes que es duen a terme en la nostra comarca del Garraf i més enllà i que estan enmarcades en els objectius de la DIVERSITAT, la SOSTENIBILITAT i la PAU. Creiem que aquests eixos són els necessaris per poder avançar vers una societat més EQUITATIVA, PARTICIPATIVA I SOSTENIBLE i que està en les nostres mans el fer-ho possible. Us encoratjem a participar també en aquest procés i amb aquesta web.