negocis locals que començen a "transitar"

Logotip de Casa RosetLampisteria Casa Roset és una botiga i taller familiar, que disposa d’un establiment a Vilanova i la Geltrú, on manté la seva activitat relacionada amb l’aigua, el gas i l’electricitat des de l’any 1934. Va ser fundada per Miquel Roset, en adquirir un negoci encara anterior, on treballava. Actualment està dirigit per la tercera generació.
Ha estat reconeguda com establiment de bones pràctiques de responsabilitat social en establiments detallistes, que he elaborat per a l’Observatori del Comerç i dels Serveis de la Generalitat: www.collaboratio.net/newsletter/2010/10/30/01    FELICITATS I ENDAVANT!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Volem recollir en aquest blog el major nombre possible d'activitats i/o projectes que es duen a terme en la nostra comarca del Garraf i més enllà i que estan enmarcades en els objectius de la DIVERSITAT, la SOSTENIBILITAT i la PAU. Creiem que aquests eixos són els necessaris per poder avançar vers una societat més EQUITATIVA, PARTICIPATIVA I SOSTENIBLE i que està en les nostres mans el fer-ho possible. Us encoratjem a participar també en aquest procés i amb aquesta web.