el projecte de l'Ecolònia Anoia - està neixent un nou gran projecte

Hola a totxs!!
Comencem a posar en marxa un eco poligon post industrial en una antiga colonia al costat del Riu Anoia!
Ens calen molts arquitectes, paletes, electricistes, constructors, cooperatives, advocats, projectes, permacultors, inversors solidaris, poetes, artistes i sommiatruites!
Podeu seguir tota la informacio del projecte (i veure fotos, planols, detalls del contracte, debats, tasques, etc) per http://cooperativa.ecoxarxes.cat/pg/groups/14716/ca-lafou-ecolnia-industrial-postcapitalista/
Primera trobada per compartir el projecte de l'Ecolònia Anoia
Aquest Dissabte 13 i Diumenge 14 de Novembre farem una primera trobada del projecte de l'Ecolònia Anoia, (Espai industrial de 26.000 m2) un nouEco Polígon Post Capitalista, Post Industrial i Cooperatiu, impulsat per la Cooperativa Integral Catalana (CIC) i algunes EcoXarxes. Es farà en dos dies, un a Barcelona i l'endemà a la Colònia.

El programa de les jornades és el següent:

Dissabte 13, de 15 a 20h
Presentació general del pre-projecte, deixant molt espai per a fer preguntes, propostes, diàleg, pluja d'idees, possibilitats de compromís i d'actuacions, i inici d'alguns primers encaminaments, en temes com l'economia i pla de viabilitat, i la part legal, com les dinàmiques de participació i presa de decisions,
o com combinar un projecte general amb l'autonomia de projectes personals i de petits grups.
Es passarà un vídeo de l'Ecolònia en el seu estat actual i fotografies i mapes de l'espai.
Serà una jornada de tipus informatiu, i alhora de primeres passes d'un procés col·lectiu.

Diumenge 14, de 10 a 19h,
Els que tinguem un interès en profunditzar en les possibilitats de participarfarem una visita a l'espai, situat a les afores de Vallbona d'Anoia.
Hem quedat a les 10 am a Palau Reial per agafar l'Autobús Col·lectiu de la CIC, i estar a la colònia tot el dia (1h de trajecte)
En aquest segon dia, a mes de conèixer personalment l'espai i per tant tenir una millor idea dels graus de compromís que cadascú vulgui mantenir-hi, es prendran alguns encaminaments i decisions sobre com encarar els següents passos.
Coordenades
Dissabte 13, de 15 a 20 hores. Estudi al Poblenou
Carrer Llull, 63, baixos, 7.
Metro Bogatell.

Diumenge 14. visita col·lectiva a la Colònia
Hem quedat a Palau Reial a les 10 am.
S'intentara anar-hi amb l'autobús, però també pots venir amb cotxe per si fes falta, i si no cal, el pots aparcar allí.

Qüestions pràctiques
No sabem quina serà la resposta a aquesta crida. Potser venen 20 persones, potser 200.
El dissabte, en cas de molta assistència, caldrà exercitar entre tots la improvisació autogestionaria, i si és necessari dividir la trobada, o fer una segona convocatòria aviat per als que no hagin pogut participar aquest dissabte

També hi haurà cotxes privats que faran el viatge i els omplirem.
Aquesta primera trobada pública no està pensada com una jornada informativa per als que tinguin un interès purament informatiu, ja es faran altres presentacions mes endavant amb aquest propòsit; sinó que es planteja com una trobada de treball per exposar el pre-projecte a les primeres desenes de persones que podrien estar interessades en participar en la creació d'un projecte d'aquestes característiques, on tot està per fer.

* Pel diumenge porteu menjar de casa, per compartir...
Correu e- contacte: calafou@cooperativaintegral.cat 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Volem recollir en aquest blog el major nombre possible d'activitats i/o projectes que es duen a terme en la nostra comarca del Garraf i més enllà i que estan enmarcades en els objectius de la DIVERSITAT, la SOSTENIBILITAT i la PAU. Creiem que aquests eixos són els necessaris per poder avançar vers una societat més EQUITATIVA, PARTICIPATIVA I SOSTENIBLE i que està en les nostres mans el fer-ho possible. Us encoratjem a participar també en aquest procés i amb aquesta web.