proposta de creació del Grup d'Animació a la Transició de VNG

Fem una crida a totes aquelles persones que sàpiguen tocar algun instrument i/o cantar a formar part del Grup d’Animació a la Transició del nostre poble.

La idea és la de tenir vinculació el major nombre de persones per tal d’animar vetllades i trobades locals i engrescar-nos com a poble (km0) a viure de manera respectuosa amb la diversitat, activa en la sostenibilitat i oberta a la resolució pacífica dels conflictes.

No volem ser un grup formal, sinó una suma de persones, agrupades o no, que ens agrada cantar... i omplir de música participativa el nostre poble...

Fem cas al mestre Pete Seeger quan ens va dir en un missatge per la cantada popular de folk de la Festa Major de la Geltrú d'enguany: "me n'alegro que estigueu cantant junts, grans i joves. Les vostres cançons salten les barreres de la religió, les barreres de la política, i les barreres de molts tipus de malentesos!"

Ens cal en aquests moments especials de la Gran Transició de la Humanitat fer cas a aquestes sàvies paraules i avançar.

Una crida especial a totes i tots els que varem participar de la cantada folk de la Geltrú i els que no varen ser-hi també :)

T'animes? (escriu un email a transiciovng@gmail.com)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Volem recollir en aquest blog el major nombre possible d'activitats i/o projectes que es duen a terme en la nostra comarca del Garraf i més enllà i que estan enmarcades en els objectius de la DIVERSITAT, la SOSTENIBILITAT i la PAU. Creiem que aquests eixos són els necessaris per poder avançar vers una societat més EQUITATIVA, PARTICIPATIVA I SOSTENIBLE i que està en les nostres mans el fer-ho possible. Us encoratjem a participar també en aquest procés i amb aquesta web.