sant martí – la verneda en transició



"És molt més difícil parlar d'una cosa que fer-la"  O. Wilde, Aforismes.

..."pues eso"...que ja arriba l'esperat i emocionant moment de la nostra presentació al barri i us enviem la informació del programa d'activitats dintre del marc del PRIMAVERN 2011, del 12 al 15 de maig,...( només falta una setmaneta )...reserveu-vos les dates...

...ens agradarà molt que us animeu a participar!!


És important, per a aquelles persones que vulgueu donar un cop de mà del 12 al 15, que ens ho comuniqueu per saber amb quantes MANS comptem inclús si algú pot ajudar desde avui fins el dia de la festa que ens envïi un email i li adjudiquem alguna tasca pendent...moltes gràcies de tot COR i fins aviat!!

...i ara, ejem ejem,... farem un petit exercici de CAP: en principi no tenim pressupost ni per material, ni per les ajudes que fins ara hem rebut, ni per...podem fer propostes, entre tots, sobre com penseu que podem fer front a aquestes despeses...a mi "me se ocurre", si no tenim cap idea brillant ( ojalans ) podem fer aportacions econòmiques voluntàries, una espècie de pot que servirà per "aixoplugar-nos"...;-)

també, per als més atrevits, originals, intrèpids...aquestes aportacions es poden fer en un cc, el de barcelona en transició, indicant, això sí, el concepte FESTA 14 MAIG...

Triodos Bank
1491 - 0001 - 25 - 20005621616


( encara està a nom de persones físiques perque estem en tràmits de cif definitiu...
les persones titulars, per si voleu fer la comprovació som:
Antonio Scotti, Aniol Olmedo, Fco. Javier Franco i Ricard Álvarez )


forta abraçada
ricard
sant martí - la verneda en transició

pd. IMPORTANT al taller de pa les places són limitades, qui estigui interessat ha d'inscriure's previament per email...cal portar un bol i una cullera de fusta. Confirmarem a les persones que tenen plaça...potser millor si donem preferència als nens/es, us sembla?

ah! 
per cert...ÚLTIMA HORA: també tindrem un petit taller de reparació / demostració de bicis...per si teniu algun problema de "dues rodes" a resoldre ...;-)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Volem recollir en aquest blog el major nombre possible d'activitats i/o projectes que es duen a terme en la nostra comarca del Garraf i més enllà i que estan enmarcades en els objectius de la DIVERSITAT, la SOSTENIBILITAT i la PAU. Creiem que aquests eixos són els necessaris per poder avançar vers una societat més EQUITATIVA, PARTICIPATIVA I SOSTENIBLE i que està en les nostres mans el fer-ho possible. Us encoratjem a participar també en aquest procés i amb aquesta web.