visita a la 8ª fira agroecològica del Penedès a Sant Cugat Sesgarrigues

dia 25 de setembre a Sant Cugat Sesgarrigues en la 8ª fira agroecològica del Penedès… moltes parades de productes molt locals i ecològics. Molta gent. 

En una conferència que parlen de l'experiència de la campanya que han fet per posar compostadors domèstics... amb els diners d'un premi obtingut pel projecte, han "regalat/cedit" compostadors perquè la gent els provi... en la reunió es parla dels avantatges del compost casolà.

El que més m'agrada és que hi ha el grup local "la font del Cuscó" que ja fa anys que treballen activament per fer prendre consciència a tots els habitants del poble de les necessitats d'adquirir hàbits ecològics... ells van iniciar aquesta fira molt consolidada. Artesans, productes locals, alimentació, vehicles elèctrics, forns solars, etc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Volem recollir en aquest blog el major nombre possible d'activitats i/o projectes que es duen a terme en la nostra comarca del Garraf i més enllà i que estan enmarcades en els objectius de la DIVERSITAT, la SOSTENIBILITAT i la PAU. Creiem que aquests eixos són els necessaris per poder avançar vers una societat més EQUITATIVA, PARTICIPATIVA I SOSTENIBLE i que està en les nostres mans el fer-ho possible. Us encoratjem a participar també en aquest procés i amb aquesta web.