Festival “Donem la benvinguda als Amos del Mon”

Breu introducció: Del 3 al 6 de Juny es reuneix a Sitges el Club Bilderberg. Es tracta d’un club privat que es troba en secret des del 1955 per elaborar els marges d’actuació de les principals organitzacions polítiques, socials i econòmiques del planeta.


Hi assisteixen presidents de les majors corporacions globals en tots els camps, tres representants (polític, econòmic, cultural) de cada país de la OCDE; els grans banquers, les cases reials (la Reina Sofia és una habitual, el Rei d'Holanda en seria el creador, a instàncies
del Departament d'Afers Estrangers britànic) o alts càrrecs de les institucions internacionals (FMI, BM, OMC, UE; etc). Rockefeller, Kissinger o Rupert Murdoch (propietari de centenars de mitjans arreu del mon), son alguns dels principals promotors.

Es diu que a les reunions no es prenen decisions i que son converses informals entre individus que hi assisteixen “a títol personal”, per tal de “facilitar el diàleg”. Tot i així, tenen capacitat d’influència directa quan tornen a casa, en les polítiques dels espais que representen, on seguirien les línies generals elaborades al Club, a les que s’encaixen governs i institucions.

Es diu que presidents com Blair, Clinton, Prodi o els mateixos Koffi Annan i Obama, entre d’altres, han passat pocs mesos abans de ser elegits per les reunions del Club. El diari Público recollia fa uns dies que també els termes de la dita Transició Espanyola va ser pactada en una reunió Bilderberg.

Misteriosament, els grans mitjans no informen de la presència, en aquest cas a un hotel de Sitges, de desenes de caps d’estat, presidents de grans corporacions i grans institucions internacionals, el que aixeca dubtes no només sobre la naturalesa de les democràcies en que vivim, sinó també de la gran premsa corporativa.

Considerem que és una excel•lent oportunitat per contribuir a desemmascarar aquesta desconeguda élite global i fer-la conèixer a la ciutadania.

Sobre el FESTIVAL:

Per a això s'està organitzant una jornada festiva, pacífica, creativa, musical, amb debats i converses alternatives, per acompanyar, com a bons amfitrions, aquesta honrosa visita dels Bildemberg a les nostres terres democràtiques. Un festival de cura i desenmascarament, per la honestetat i la transparencia. Us convidem a participar-hi!

La trobada serà a un càmping proper, on s'hi faran una sèrie d'activitats paral•leles, així com al centre de Sitges. Amb actitud pacifica es difondrà i es generarà un debat públic sobre la legitimitat democràtica d’un espai com aquest, el seu significat i repercussions. I si s’escau, es plantejarà una acció legal, ja que és una associació sospitosa de conspirar per a cometre accions criminals, com, entre d’altres, allargar un any més la crisi, que s’ha filtrat que és el tema central a l’agenda –secreta- d’aquest any. S’exigirà la transparència pública d’aquesta agenda i el que s’hi diu, donada la rellevància política dels assistents. Altrament, no es pot dir que visquem en democràcies.

La majoria de les activitats seran autogestionades. Us animem a enviar-nos propostes de tallers, xerrades, debats, músics, cartells explicatius del Club, accions no violentes per cridar l’atenció als mitjans (ja que 30 o 40 caps d’estat no ho fan), i el que se uacudeixi per tal d’animar la festa i crear consciència!

Algunes propostes d'activitats, a les que us podeu sumar i afegir-ne més son: Ioga, Tai Chi, etc a la platja i al càmping (per a un bon començament d'estiu!), debats i diàlegs sobre el Club Bilderberg i les moltes alternatives que estan sorgint arreu del mon, cançons, teatre al carrer, exposicions i plafons explicatius del que és Bildemberg i de com està governat el mon

També estan previstes altres activitats coordinades amb d'altres grups que podeu trobar a la web http://bilderberg2010.wordpress.com/


Qüestions pràctiques

El càmping esta situat a 500 metres de l'Hotal Dolce on tindrà lloc la reunió Bilderberg. Tant si es per participar com a visitant i als espais, com si es per fer alguna activitat autoegestionada: Ioga, concerts, seminaris, xerrades, etc. escriviu a posant “Festival” al cos del missatge : bilderbergsitges@gmail.com

També es podrà fer sense prèvia inscripció. Si voleu recolzar fent difusió o incorporant-vos al grup d’organització escriviu a posant “Festival” al cos del missatge bilderbergsitges@gmail.com

(Infiltrats policials no son benvinguts i son reconeguts en pocs minuts. Preguem s’abstinguin, i com que no es planteja cap mena d’acció violenta, tota interferència en aquest sentit serà denunciada legal i mediàticament)

Ells tenen el poder, Nosaltres el cor

Salut!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Volem recollir en aquest blog el major nombre possible d'activitats i/o projectes que es duen a terme en la nostra comarca del Garraf i més enllà i que estan enmarcades en els objectius de la DIVERSITAT, la SOSTENIBILITAT i la PAU. Creiem que aquests eixos són els necessaris per poder avançar vers una societat més EQUITATIVA, PARTICIPATIVA I SOSTENIBLE i que està en les nostres mans el fer-ho possible. Us encoratjem a participar també en aquest procés i amb aquesta web.