Exposició 'Junts imaginem l'Eixample Nord'

Foto aèria Vilanova i la GeltrúEs fan públiques les propostes d'ordenació per al sector. Es tracta d'un pas més en el procés de participació ciutadana sobre el futur d'aquella zona de la ciutat

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i el Consorci Urbanístic per al desenvolupament de l'Eixample Nord organitzen una exposició per donar a conèixer les propostes d'ordenació d'aquell sector. Les propostes han estat elaborades per set equips redactors i aniran acompanyades d'un recull de les aportacions extretes dels tallers ciutadans Futurs possibles per a VNG, celebrats el febrer passat.
A Neàpolis (rbla. de l'Exposició 59-69), a les 19.30 h. Restarà oberta fins al 31 d'octubre, en horaris de matí i de tarda (de 10 a 13 h i de 18 a 20.30 h)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Volem recollir en aquest blog el major nombre possible d'activitats i/o projectes que es duen a terme en la nostra comarca del Garraf i més enllà i que estan enmarcades en els objectius de la DIVERSITAT, la SOSTENIBILITAT i la PAU. Creiem que aquests eixos són els necessaris per poder avançar vers una societat més EQUITATIVA, PARTICIPATIVA I SOSTENIBLE i que està en les nostres mans el fer-ho possible. Us encoratjem a participar també en aquest procés i amb aquesta web.