Cooperativa de d'autoproducció per al consum agroecològic


Cooperar conjuntament per tal d'aprendre i autoproduir els aliments per a consumir agroecològic de forma autogestionada.
A partir de les Trobades de Cooperació Locals de Barcelona, que es van dur a terme el 17 i 18 d'octubre, del grup d'Alimentació va sorgir una idea... nova per als que estàvem allà!
Les cooperatives o grups de consum agroecològic són una estratègia de transformació social que permeten crear noves relacions entre productores i consumidores. Actualment segueixen depenent dels diners... amb la idea d'anar sortint del capitalisme va sorgir el projecte de crear una cooperativa d'auto-producció i consum agroecològic on les tasques assumides per les persones sòcies anéssin més enllà de la gestió de les compres i fer la permanència o torn per preparar les cistelles. I si fóssim totes qui ens repartíssim les tasques de l'hort? Dedicaríem un matí o tarda cada quinze dies per produir el nostre aliment i no haver-lo de vincular als diners? I si no sabem cultivar però tenim ganes d'aprendre'n? I si resulta que hi ha unes terres cedides i algú que coneix el camp i la producció ecològica? I si no tinguéssim tot això, ho podríem aconseguir? Podríem arribar a autogestionar la nostra alimentacio i contribuir a la sobirania alimentària des d'avui mateix?? Si tens ganes de pensar com i impulsar el projecte,inscriu-te al projecte i estigues al dia de les últimes novetats!
 De moment, ens trobarem el proper dijous 29 d'octubre a l'Infoespai a les 21h. Porta alguna cosa per picar, que a aquella hora i parlant d'horts i hortalisses agafarem gana!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Volem recollir en aquest blog el major nombre possible d'activitats i/o projectes que es duen a terme en la nostra comarca del Garraf i més enllà i que estan enmarcades en els objectius de la DIVERSITAT, la SOSTENIBILITAT i la PAU. Creiem que aquests eixos són els necessaris per poder avançar vers una societat més EQUITATIVA, PARTICIPATIVA I SOSTENIBLE i que està en les nostres mans el fer-ho possible. Us encoratjem a participar també en aquest procés i amb aquesta web.