XARXA D'INTERCANVI DE BAIX-A-MAR

Una nova iciativa que acaba de començar... http://www.intercanviabaixamar.cat/



com funciona? Doncs és bastant senzill: Primer de tot, cal tenir present que en els intercanvis no hi poden intervenir en cap cas els diners. El valor de les coses intercanviades depén de la necessitat de cadascú, no del preu del mercat actual. A partir d'aquí us heu de posar en contacte amb qui ofereix el que necessiteu per arribar a un acord. Si voleu, nosaltres us ajudarem.

Per poder posar el vostre anunci al web heu d'enviar un e-mail a xarxa@intercanviabaixamar.cat  amb una breu descripció del que voleu intercanviar i, si podeu, també alguna fotografia. Nosaltres ens encarreguem de penjar l'anunci a la categoria que li correspon i us contestarem amb un mail de notificació.

Les categories d'ofertes les trobareu en el menú de la dreta i són:

·                            Roba

·                            Llar

·                            Mobles

·                            Llibres

·                            Aparells electrònics

·                            Habilitats i coneixements

·                            Banc de temps

·                            Instruments musicals

1 comentari:

  1. me parece que hay una fira d'intercambi en octubre en Vilanova, alguien sabe cuando?

    ResponElimina

Volem recollir en aquest blog el major nombre possible d'activitats i/o projectes que es duen a terme en la nostra comarca del Garraf i més enllà i que estan enmarcades en els objectius de la DIVERSITAT, la SOSTENIBILITAT i la PAU. Creiem que aquests eixos són els necessaris per poder avançar vers una societat més EQUITATIVA, PARTICIPATIVA I SOSTENIBLE i que està en les nostres mans el fer-ho possible. Us encoratjem a participar també en aquest procés i amb aquesta web.