Una recepta molt interessant... carn vegetal

Ingredients:
Llenties, pastanagues, ceba, all, farina, pebrot, sal, pebre… (i segons el gust de cadascú)

Com es prepara:
* Posar les llenties en remull durant 8 hores.
* S’escorren les llenties i es posen en la batidora junt amb les pastanagues (a trossos), la ceba, l’all, la sal, el pebre, etc.
* S’hi afegeix una mica d’aigua perquè la batidora pugui funcionar fins obtenir una pasta espessa.
* En un plat hi posem la pasta resultant i hi afegim farina tot amassant-ho fins que quedi una pasta consistent.
* A la paella amb força oli bullent hi anem tirant grapadets d’aquesta pasta amb la forma d’hamburgueses, bunyols… o com vulguis…
* girar-ho perquè quedin cuitets…
Bon profit!

Ah! Si t’ha sobrat pasta la pots posar en un recipient i al congelador

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Volem recollir en aquest blog el major nombre possible d'activitats i/o projectes que es duen a terme en la nostra comarca del Garraf i més enllà i que estan enmarcades en els objectius de la DIVERSITAT, la SOSTENIBILITAT i la PAU. Creiem que aquests eixos són els necessaris per poder avançar vers una societat més EQUITATIVA, PARTICIPATIVA I SOSTENIBLE i que està en les nostres mans el fer-ho possible. Us encoratjem a participar també en aquest procés i amb aquesta web.