una possibilitat: filmar temes locals per la presa de consciència

Es convoca una nova edició del concurs Cronomic
El dia 29 d'octubre finalitzen les inscripcions

Els curts seleccionats es podran veure durant la Mostra Independent de Curtmetratges 2009, que se celebrarà a VNG del 6 al 8 de novembre

La Mostra Independent de Curtmetratges (MIC) convoca anualment el concurs Cronomic que ofereix la possibilitat que qualsevol persona, sola o en grup, filmi i editi un curtmetratge de no més de 3 minuts en 96 hores (4 dies), a partir d'una paraula clau.

Enguany, el període d'inscripció per presentar-se al concurs finalitza el dia 29 d'octubre. Les persones que desitgin participar s'han d'inscriure per correu electrònic a mic@vilanova.cat adjuntant el full d'inscripció que es pot trobar a l'adreça www.vilanova.cat/mic o bé es poden dirigir a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de Vilanova i la Geltrú o al Cinema Bosc Municipal.

El divendres 30 d'octubre de 2009 a les 12 hores l'organització del MIC proporcionarà, per mitjà del web municipal, el tema sobre el qual han de tractar els cronocurts o un pista que obligatòriament hi haurà d'aparèixer (objecte, escenari, etc).

El detall de les bases es pot trobar en format digital al web www.vilanova.cat/mic i en paper a l'Oficina d'Atenció Ciutatda de l'Ajuntament.

Els cronocurts presentats o seleccionats es podran veure la tarda del dia 7 de novembre, durant la sessió Cronomic de la Mostra Independent de Curtmetratges MIC09, que enguany se celebra els dies 6, 7 i 8 de novembre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Volem recollir en aquest blog el major nombre possible d'activitats i/o projectes que es duen a terme en la nostra comarca del Garraf i més enllà i que estan enmarcades en els objectius de la DIVERSITAT, la SOSTENIBILITAT i la PAU. Creiem que aquests eixos són els necessaris per poder avançar vers una societat més EQUITATIVA, PARTICIPATIVA I SOSTENIBLE i que està en les nostres mans el fer-ho possible. Us encoratjem a participar també en aquest procés i amb aquesta web.