experiència pionera per fomentar les energies renovables

s'inicia el procés de participació per aquells ciutadans/es i entitats que vulguin fer aportacions econòmiques en les instal·lacions fotovoltaiques en edificis municipals.
L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú aposta per la utilització de les energies renovables i la reducció de les emissions de CO2, i per això va organitzar un concurs públic per cedir dues cobertes municipals i col·locar-hi una instal·lació solar fotovoltaica. Que va ser guanyat per l'empresa AV Energia Soluciones y Servicios, S.L,  Amb aquest concurs l'Ajuntament possibilita que la ciutadania pugui participar en aquest ambiciós projecte, amb petites contribucions, que podran ser traduïdes en rendibilitat econòmica per a la venda d'aquesta energia a les companyies distribuïdores d'energia. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Volem recollir en aquest blog el major nombre possible d'activitats i/o projectes que es duen a terme en la nostra comarca del Garraf i més enllà i que estan enmarcades en els objectius de la DIVERSITAT, la SOSTENIBILITAT i la PAU. Creiem que aquests eixos són els necessaris per poder avançar vers una societat més EQUITATIVA, PARTICIPATIVA I SOSTENIBLE i que està en les nostres mans el fer-ho possible. Us encoratjem a participar també en aquest procés i amb aquesta web.