Els Mercats i els comerços del Tot Centre repartiran unes noves bosses entre els seus clients

Les bosses es podran aconseguir a partir d'aquesta setmana
Les bosses tenen com a objectiu, a banda de la promoció del comerç local, ajudar a reduir el consum de bosses de plàstic
A partir d'aquest dimarts els clients habituals dels Mercats Municipals de Vilanova i la Geltrú i de les botigues associades a Tot Centre, podran adquirir unes noves bosses per transportar la seva compra.

Es tracta d'unes bosses més grans i resistents que tenen com a objectiu "aconseguir reduir el nombre de bosses de plàstic que tan sovint s'utilitzen en fer la compra i alhora promocionar el comerç i el producte local".

Les bosses es començaran a repartir a partir d'aquesta setmana, tots els dimarts d'11 a 13 hores al Mercat del Centre, i tots els dimecres d'11 a 13 hores al Mercat de Mar. Les persones que en vulguin hauran de mostrar un o més tiquets de compra d'una o més parades dels mercats, que sumin un total de 50 euros. Els establiments associats a Tot Centre també repartiran bosses entre els seus clients habituals.

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ha fet una primera edició de 2.500 bosses que, depenent de l'èxit de la iniciativa, s'aniria ampliant. La imatge d'aquesta primera bossa és, d'una banda, la Mulassa gran de Vilanova i, de l'altra, imatges representatives del comerç local, la seva gastronomia i les seves festes.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Volem recollir en aquest blog el major nombre possible d'activitats i/o projectes que es duen a terme en la nostra comarca del Garraf i més enllà i que estan enmarcades en els objectius de la DIVERSITAT, la SOSTENIBILITAT i la PAU. Creiem que aquests eixos són els necessaris per poder avançar vers una societat més EQUITATIVA, PARTICIPATIVA I SOSTENIBLE i que està en les nostres mans el fer-ho possible. Us encoratjem a participar també en aquest procés i amb aquesta web.