Banc del Temps de VNG

Què és el Banc del Temps?


El Banc del Temps és el primer banc que funciona sense diners. En aquest banc únicament es pot dipositar temps que podràs intercanviar amb els altres a través de la prestació de serveis.

Aquest projecte vol promoure l'intercanvi gratuït de serveis entre persones, fomentant l'oportunitat de conèixer i confiar en els altres per tal de resoldre necessitats de la vida quotidiana.

http://www.vilanova.cat/html/tema/urbanisme_i_habitatge/banc_del_temps.html

El funcionament és molt simple:


Cada persona ofereix uns serveis o activitats i, a canvi, pot demanar serveis d'altres socis i sòcies. Cada persona adscrita disposarà d'un llistat dels serveis que es poden intercanviar i d'un talonari de temps que utilitzarà en cada moment que usi el seu temps a favor d'una altra persona.

Quins serveis es poden intercanviar?


Al Banc del Temps els serveis que s'intercanvien els proposen els mateixos socis. Per exemple, es poden intercanviar serveis puntuals com: practicar idiomes, acompanyar gent gran a comprar, reparacions domèstiques, passejar gossos, passar textos a l'ordinador, tasques de jardineria, assessorament laboral, etc.

Si voleu més informació sobre el Banc del Temps:


- Consulteu el díptic

Poseu-vos en contacte amb nosaltres:


Secretaria del Banc del Temps
Oficina del Projecte d'Intervenció Integral
del Nucli Antic
C/Major 39
Tel: 938140000 (ext 2047)
nucliantic@vilanova.cat

Horari d'atenció al públic de la Secretaria:
Dimarts d'11 a 13:30 h
Dijous de 17 a 19:30 h

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Volem recollir en aquest blog el major nombre possible d'activitats i/o projectes que es duen a terme en la nostra comarca del Garraf i més enllà i que estan enmarcades en els objectius de la DIVERSITAT, la SOSTENIBILITAT i la PAU. Creiem que aquests eixos són els necessaris per poder avançar vers una societat més EQUITATIVA, PARTICIPATIVA I SOSTENIBLE i que està en les nostres mans el fer-ho possible. Us encoratjem a participar també en aquest procés i amb aquesta web.