4ª Setmana Garraf per la Pau

La 4ª Setmana Garraf per la Pau és una iniciativa del Consell Comarcal del Garraf, que des de fa anys ha assumit el compromís de fomentar la cultura de pau i de generar espais per a la reflexió i el debat al voltant de la pau i l’educació per al desenvolupament.
Aquest any, la programació es centrarà en experiències de construcció de pau desenvolupades per joves. La presentació de treballs de recerca per a la pau, l’obra de teatre “Rèquiem per Darfur” interpretada per joves del Garraf, un cicle de documentals sobre experiències de joves de diversos països del món i una exposició sobre la joventut a Palestina, són algunes de les activitats previstes per a aquest esdeveniment, que es durà a terme del 2 al 10 d’octubre.
L’edició d’enguany també coincideix amb la sortida de la Marxa Mundial per a la Pau, que recorrerà el món fins el 2 de gener de 2010. Per aquest motiu, farem una marxa pels municipis de la comarca per celebrar aquest esdeveniment mundial.
Més Informació:
Consell Comarcal del Garraf
Plaça Beatriu de Claramunt, 7 - Vilanova i la Geltrú.
Tel. 938100400 - taulacooperacio@ccgarraf.cat - www.centreperlapau.net

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Volem recollir en aquest blog el major nombre possible d'activitats i/o projectes que es duen a terme en la nostra comarca del Garraf i més enllà i que estan enmarcades en els objectius de la DIVERSITAT, la SOSTENIBILITAT i la PAU. Creiem que aquests eixos són els necessaris per poder avançar vers una societat més EQUITATIVA, PARTICIPATIVA I SOSTENIBLE i que està en les nostres mans el fer-ho possible. Us encoratjem a participar també en aquest procés i amb aquesta web.