noticies locals relacionades amb la diversitat, la sostenibilitat i la pau

Més de 1.850 alumnes fan servir aquest curs l'Agenda del medi ambient i el desenvolupament   Vuit centres de secundària utilitzen l'agenda del medi ambient
L'Ajuntament de VNG facilita per cinquè curs consecutiu aquest material als centres de secundària de la ciutat que ho sol·liciten

Amb aquesta iniciativa, que compta amb la col·laboració de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat i amb el suport de la Diputació de Barcelona, més de 1.850 estudiants tenen accés enguany a l'Agenda europea del medi ambient i el desenvolupament. A banda de ser una eina pedagògica, contribueix en la sensibilització sobre el desenvolupament i el medi ambient. Enguany el tema central de l'agenda és el canvi climàtic.

L'ús d'aquesta agenda en els centres de secundària ha anat augmentant i aquest curs l'han sol·licitada els IES Joaquim Mir, Manuel de Cabanyes, Dolors Mallafrè i Ros, F.X. Lluch i Rafecas, Baix a Mar i les escoles Divina Providència, La Pau i Col·legi Santa Teresa de Jesús. Per a la regidora de Participació i Medi Ambient de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, Iolanda Sánchez, "és una bona eina perquè els joves dels nostres instituts en el dia a dia tinguin present els aspectes de sostenibilitat, i enguany en especial la lluita contra l'escalfament global".

A part del calendari escolar, s'hi contenen informacions d'interès ambiental, bones pràctiques sostenibles i propostes pedagògiques per realitzar a l'aula, amb la guia del professorat. El mateix alumne pot validar les seves respostes i comentaris i cada setmana pot conèixer frases cèlebres i reflexions relacionades amb temes de desenvolupament.



DEBAT SOBRE L'ESTAT DE LA CIUTAT
Sobre l’estat de la ciutat... Segons la publicació digital local Vilanova Digital




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Volem recollir en aquest blog el major nombre possible d'activitats i/o projectes que es duen a terme en la nostra comarca del Garraf i més enllà i que estan enmarcades en els objectius de la DIVERSITAT, la SOSTENIBILITAT i la PAU. Creiem que aquests eixos són els necessaris per poder avançar vers una societat més EQUITATIVA, PARTICIPATIVA I SOSTENIBLE i que està en les nostres mans el fer-ho possible. Us encoratjem a participar també en aquest procés i amb aquesta web.